کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 13
2. مطالعه‌ی نقش گیرنده اپیوئیدی بر هایپوفاژی ناشی از تزریق درون بطن مغزی (ICV) هیستامین در جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 خرداد 1399

مهدی جعفری اناری؛ مرتضی زندهدل؛ حسن گیلانپور؛ احمد اصغری؛ وهاب باباپور


3. اثر استفاده از بنتونیت و نشاسته گندم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، پارامترهای خونی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 خرداد 1399

مهدی ابراهیمی؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ عیسی دیرنده


4. تاثیر جاذب مایکوتوکسین Toxeat®، بر روی بیان ژن‌های INFγ و INFα و غلظت سرمی IL2 و IL6 در جوجه‌ها‌ی گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین)

دوره 33، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 41-48

سهیلا صرامی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ سید عبدالله حسینی؛ محسن براتی


5. اثر عصاره هیدروالکلی موسیر در مقایسه با فلاووفسفولیپول بر عملکرد، برخی فراسنجه‌های خونی، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 8-16

مهسا رسا ایزدی؛ محمد سالار معینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی؛ محمد خواجه بمی


7. بررسی پاسخ سرمی واکسن برونشیت عفونی طیور سویه H-120 تولید موسسه رازی در مقایسه با واکسن وارداتی در جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 21-28

لیلا پیشرفت ثابت؛ شهین مسعودی؛ علیرضا باهنر؛ شهلا شاهسوندی؛ بهمن خالصی


8. بررسی اثر پودر کلم‌بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و عصاره الکلی برگ توت سفید (Morus alba) در مقایسه با ویتامین بر عملکرد رشد و مورفولوژی پرزهای روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 1، بهار 1399، صفحه 93-100

میلاد بابااحمدی میلانی؛ عبدالکریم زمانی مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ عبدالناصر محبی؛ زهرا خسروی آلکوهی


13. مقایسه اثر چند داروی گیاهی و شیمیایی تجاری بر کاهش آسیب های تنفسی، سیستم ایمنی و ماندگاری جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 20-27

نسیم حاتم زاده اصفهانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد جواد قراگوزلو؛ سعید یخکشی