کلیدواژه‌ها = اسانس
تاثیر پوشش ژلاتین حاوی اسانس لیموترش‌ایرانی (Citrus aurantium) و نارنج (Citrus latifolia) بر ماندگاری میگوی سفیدسرتیز (Metapenaeu affinis)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 آذر 1402

10.22092/vj.2023.363618.2086

فاطمه فتحی مقدم؛ مژگان شاه امیریان؛ لاله رومیانی؛ مهرنوش تدینی


بررسی فعالیت ضدمیکروبی و سمیت پپتید انتروسین P و دو اسانس گیاهی بر باکتری‌های بیماری‌زای دامی

دوره 34، شماره 3، مهر 1400، صفحه 48-54

10.22092/vj.2020.342383.1707

سیده زهرا موسوی؛ سید امین کاظمی؛ محسن محروقی؛ عباس تنهاییان