. (1393). مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 27(3), 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
MLA
. "مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 27, 3, 1393, 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
HARVARD
. (1393). 'مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 27(3), pp. 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457
VANCOUVER
. مقایسه تأثیر سه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1393; 27(3): 170-174. doi: 10.22092/vj.2014.111457