. (1377). بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 11(3.4), 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
MLA
. "بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 11, 3.4, 1377, 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
HARVARD
. (1377). 'بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 11(3.4), pp. 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947
VANCOUVER
. بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1377; 11(3.4): 138-139. doi: 10.22092/vj.1998.112947