. (1378). تعیین ارزش غذایی کاه گندم غنی سازی شده با آب پنیر. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 12(4), 118-121. doi: 10.22092/vj.1999.112846
MLA
. "تعیین ارزش غذایی کاه گندم غنی سازی شده با آب پنیر", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 12, 4, 1378, 118-121. doi: 10.22092/vj.1999.112846
HARVARD
. (1378). 'تعیین ارزش غذایی کاه گندم غنی سازی شده با آب پنیر', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 12(4), pp. 118-121. doi: 10.22092/vj.1999.112846
CHICAGO
, "تعیین ارزش غذایی کاه گندم غنی سازی شده با آب پنیر," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 12 4 (1378): 118-121, doi: 10.22092/vj.1999.112846
VANCOUVER
. تعیین ارزش غذایی کاه گندم غنی سازی شده با آب پنیر. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1378; 12(4): 118-121. doi: 10.22092/vj.1999.112846