تاج الدین, بهجت. (1374). تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 8(4), 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
MLA
بهجت تاج الدین. "تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 8, 4, 1374, 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
HARVARD
تاج الدین, بهجت. (1374). 'تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 8(4), pp. 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657
VANCOUVER
تاج الدین, بهجت. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1374; 8(4): 94-95. doi: 10.22092/vj.1995.112657