نویسنده
ایستگاه تحقیقات دامپروری صفی آباد (دزفول)
عنوان مقاله [English]
نویسنده [English]
خیاط, احمد. (1373). بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7(4), 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
احمد خیاط. "بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7, 4, 1373, 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
خیاط, احمد. (1373). 'بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7(4), pp. 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575
خیاط, احمد. بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1373; 7(4): 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575