. (1384). افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(4), 47-52.
MLA
. "افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18, 4, 1384, 47-52.
HARVARD
. (1384). 'افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(4), pp. 47-52.
VANCOUVER
. افزایش مقاومت به استرس های محیطی pH و دما در لاروهای قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از طریق تغذیه با آرتمیای غنی شده با اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1384; 18(4): 47-52.