. (1384). بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتئین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vivo و in vitro. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(3), 10-18.
MLA
. "بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتئین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vivo و in vitro". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18, 3, 1384, 10-18.
HARVARD
. (1384). 'بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتئین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vivo و in vitro', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(3), pp. 10-18.
VANCOUVER
. بررسی مقایسه ای قابلیت هضم پروتئین پودر آرتمیا و پودر ماهی تحت شرایط in vivo و in vitro. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1384; 18(3): 10-18.