. (1386). بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20(3), 144-149.
MLA
. "بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20, 3, 1386, 144-149.
HARVARD
. (1386). 'بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20(3), pp. 144-149.
VANCOUVER
. بررسی اثر استفاده از باکتری Strptococcus lactis (نژاد مولد نیسین) بر مهار فساد گازی در پنیر سفید ایرانی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1386; 20(3): 144-149.