نوع مقاله : مقاله کامل
عنوان مقاله [English]
. (1386). مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20(4), 170-174.
. "مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20, 4, 1386, 170-174.
. (1386). 'مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20(4), pp. 170-174.
, "مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20 4 (1386): 170-174,
. مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1386; 20(4): 170-174.