1- درخشش، سید محمد؛ بهروزفر، ایمان؛ رحیمی، ابراهیم و ممتاز، حسن (1387) جداسازی سالمونلا از کبد طیور کشتار شده در اصفهان. پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران.##
2- شاپوری، رضا؛ رهنما، مهدی؛ اقبال زاده، شبنم (1388) بررسی شیوع سروتیپ های سالمونلا در گوشت مرغ وتخم مرغ و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی آنها در شهر زنجان. فصلنامه علوم زیستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، پیاپی 6، دوره 2، شماره 3، صفحه 63-71.##
3- عبودى، برات؛ مزبود، آرش؛ مسعودی، محسن؛ پورعباس تحویلداری، بهمن؛ البرزی، عبدالوهاب؛ کریمی، عبدالله (1380) بررسى میزان آلودگى مرغ و تخم مرغ هاى محلى و کارخانه ها به باکترى سالمونلا در شیراز. مجله بیماری های عفونی و گرمسیری ایران، شماره 6، دوره 14، صفحه 40-43.##
4- میاحی، منصور؛ رعایایی، محمد و ورجاوند، محسن (1383) بررسى میزان آلودگى جوجه هاى گوشتى مرغدار ی هاى اهواز به باکترى هاى سالمونلا. مجله بیماری های عفونی و گرمسیری ایران، دوره 9، شماره24، صفحه 16-21. ##
5- یوسفى مشعوف، رسول (1379) بررسى شیوع آلودگى سالمونلایى در مر غ هاى عرضه شده براى مصرف در همدان. مجله دانشگاه علوم پزشکى استان زنجان، ، دوره8، شماره 33، صفحه 47-51.##
6- اداره کل دامپزشکی استان مازندران http;//mazandaran.ivo.org.ir/ ##
7- Ashton, W. L. G. (1990) Entrobacteriaceae. In: F. T. W. Jordan, Poultry Diseases, 3rd edn. Bailliere Tindall, Londen, pp: 11-32.##
8- Baired-Parer, A.C. (1990) Food borne Salmonellosis. Lancet, 336, pp: 1231-5.##
9- Blood, D, C.; Radostits, O. M. (1989) Diseases caused by Salmonella spp. In: D. C. Blood and O. M. Radostits, Veterinary Medicine, 7th edn. Bailliere tindall, Londen, pp: 643-657. ##
10- D’Aoust, J.-Y. (1997) Salmonella species. In: Doyle, M.P., Beuchat, L.R., Montville, T.J. (Eds.), Food Microbiology Fundamentals and Frontiers. ASM Press, Washington, DC, pp: 129– 158.##
11- Dreesen, D.W.; Barnhart, H.M.; Burke,J.L.; Chen, T.; Johnson, D.C. (1992) Frequency of Salmonella enteritidis and other Salmonella in the ceca of spent hens at time of slaughter. Avian Diseases, 36, pp: 247–250.##
12- Gast, Richard K. (2008) Salmonella infection. In: Saif, Y.M., Fadly, A.M., Glisson, J.R., McDougald, L.R., Nolan, L.K., Swayne, D.E. Diseases of poultry, 12th edn. Blackwell publishing, Iowa, USA.##
13- Hopper, S.A.; Mawer, S. (1988) Salmonella enteritidis in a commercial layer flock. Veterinary Record. 123, p: 351.##
14- Khakhria, R.; Duck, D.; Lior, H.(1991) Distribution of Salmonella enteritidis phage types in Canada. Epidemiology and Infection.106, pp: 25–32.##
15- Mara, D.D.; Caincross, S. (1989) Guidelines for the safe use of waste water and excreta in agriculture and aquaculture. Geneva: World Health Organization and United Nations Environment Program. pp: 456-479.##
16- Menzies, F. D.; Neill, S. D.; Goodall E. A.; Mcllroy, S. G. (1994) Avian Salmonella infections in Northern Ireland, 1979-1991. Preventive Veterinary Medicine, 19, pp: 119-128.##
17- Morshed, R. & Peighambari, S.M. (2010) Salmonella infections in poultry flocks in the vicinity of Tehran. International Journal of Veterinary Research, 4(4), pp: 273-276.##
18- Orji, M.U.; Onuigbo, H. C.; Mbata, T.I. (2005) Isolation of Salmonella from poultry dropping and other environmental sources in Awka, Nigeria. International journal of Infectious Disease, 9, pp: 86-89.##
19- Tauxe, R.V. (1991) Salmonella: A postmordern pathogen. Journal of Food Protection, 54, pp: 563-568.##
20- Waltman,W.D.; Gast, R.K.; Mallinson, E.T. (1998) Salmonellosis. In: D.E. Swayne, J.R. Glisson, M.M. Jackwood, J.E. Pearson, W.M. Read (ed.), A laboratory manual for the isolation and identification of avian pathogens, 4th ed. American association of avian Pathologists, Pennsylvania, USA.##