. (1376). بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی در ماهی کیلکا پس از انجماد در 40- درجه سانتیگراد و شستشوی با آب نمک. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(4), 116-119. doi: 10.22092/vj.1997.113045
MLA
. "بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی در ماهی کیلکا پس از انجماد در 40- درجه سانتیگراد و شستشوی با آب نمک". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10, 4, 1376, 116-119. doi: 10.22092/vj.1997.113045
HARVARD
. (1376). 'بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی در ماهی کیلکا پس از انجماد در 40- درجه سانتیگراد و شستشوی با آب نمک', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(4), pp. 116-119. doi: 10.22092/vj.1997.113045
VANCOUVER
. بررسی تغییرات شیمیایی و میکروبی در ماهی کیلکا پس از انجماد در 40- درجه سانتیگراد و شستشوی با آب نمک. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1376; 10(4): 116-119. doi: 10.22092/vj.1997.113045