میرزاده, قدرت و گلیان, ابوالقاسم . (1376). اثر کاربرد چربی تو کاهش سطح پروتئین بر بازده اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(2), 85-87. doi: 10.22092/vj.1997.112994
MLA
میرزاده, قدرت , و گلیان, ابوالقاسم . "اثر کاربرد چربی تو کاهش سطح پروتئین بر بازده اقتصادی جوجه های گوشتی", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10, 2, 1376, 85-87. doi: 10.22092/vj.1997.112994
HARVARD
میرزاده, قدرت, گلیان, ابوالقاسم. (1376). 'اثر کاربرد چربی تو کاهش سطح پروتئین بر بازده اقتصادی جوجه های گوشتی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(2), pp. 85-87. doi: 10.22092/vj.1997.112994
CHICAGO
قدرت میرزاده و ابوالقاسم گلیان, "اثر کاربرد چربی تو کاهش سطح پروتئین بر بازده اقتصادی جوجه های گوشتی," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10 2 (1376): 85-87, doi: 10.22092/vj.1997.112994
VANCOUVER
میرزاده, قدرت, گلیان, ابوالقاسم. اثر کاربرد چربی تو کاهش سطح پروتئین بر بازده اقتصادی جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1376; 10(2): 85-87. doi: 10.22092/vj.1997.112994