فضائلی, حسن . (1376). اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(1), 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
MLA
فضائلی, حسن . "اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10, 1, 1376, 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
HARVARD
فضائلی, حسن. (1376). 'اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10(1), pp. 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780
CHICAGO
حسن فضائلی, "اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 10 1 (1376): 118-121, doi: 10.22092/vj.1997.112780
VANCOUVER
فضائلی, حسن. اثر افزودن کاه برنج ملاس، بلغور جو و نمک بر خواص سیلویی شبدر برسیم. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1376; 10(1): 118-121. doi: 10.22092/vj.1997.112780