Determination of the most optimal protein percent on the diet of juvenile of green tiger shrimp (Penaeus semisulcatus) with emphasis on amino acids balance
. (1379). تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13(2), 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
MLA
. "تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13, 2, 1379, 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
HARVARD
. (1379). 'تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13(2), pp. 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717
VANCOUVER
. تعیین مناسب ترین درصد پروتئین در جیره غذایی میگوی ببری سبز جوان Penaeus semisulcatus با تاکید بر بالانس اسیدهای آمینه ضروری. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1379; 13(2): 124-128. doi: 10.22092/vj.2000.112717