جعفری صیادی, علیرضا . (1373). بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخصهای تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7(1), 102-111. doi: 10.22092/vj.1994.112484
MLA
جعفری صیادی, علیرضا . "بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخصهای تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7, 1, 1373, 102-111. doi: 10.22092/vj.1994.112484
HARVARD
جعفری صیادی, علیرضا. (1373). 'بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخصهای تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7(1), pp. 102-111. doi: 10.22092/vj.1994.112484
CHICAGO
علیرضا جعفری صیادی, "بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخصهای تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7 1 (1373): 102-111, doi: 10.22092/vj.1994.112484
VANCOUVER
جعفری صیادی, علیرضا. بررسی سطوح و منابع مختلف چربی بر شاخصهای تولید و ترکیبات لاشه در جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1373; 7(1): 102-111. doi: 10.22092/vj.1994.112484