ریاسی, احمد. (1372). جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 6(3), 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471
MLA
احمد ریاسی. "جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 6, 3, 1372, 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471
HARVARD
ریاسی, احمد. (1372). 'جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 6(3), pp. 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471
VANCOUVER
ریاسی, احمد. جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1372; 6(3): 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471