• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید

نویسنده

  • احمد ریاسی

دانشجوی دامپروری

10.22092/vj.1993.112471

عنوان مقاله [English]

New feed ingredients may help prevent milk fever

نویسنده [English]

  • A. Riasi
Animal Husbandry Student
تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 6، شماره 3 - شماره پیاپی 20
مهر 1372
صفحه 92-93

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 992.01 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 09 مرداد 1396
  • تاریخ پذیرش: 09 مرداد 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 249
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,141

APA

ریاسی, احمد . (1372). جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 6(3), 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471

MLA

ریاسی, احمد . "جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 6, 3, 1372, 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471

HARVARD

ریاسی, احمد. (1372). 'جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 6(3), pp. 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471

CHICAGO

احمد ریاسی, "جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 6 3 (1372): 92-93, doi: 10.22092/vj.1993.112471

VANCOUVER

ریاسی, احمد. جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1372; 6(3): 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب