. (1379). اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13(1), 114-117. doi: 10.22092/vj.2000.112434
MLA
. "اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13, 1, 1379, 114-117. doi: 10.22092/vj.2000.112434
HARVARD
. (1379). 'اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 13(1), pp. 114-117. doi: 10.22092/vj.2000.112434
VANCOUVER
. اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره غذایی برتوان پرواری و خصوصیات لاشه و پشم بره های کردی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1379; 13(1): 114-117. doi: 10.22092/vj.2000.112434