. (1380). بررسی اقتصادی عوامل تولید در واحدهای تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(2), 22-25. doi: 10.22092/vj.2001.112391
MLA
. "بررسی اقتصادی عوامل تولید در واحدهای تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14, 2, 1380, 22-25. doi: 10.22092/vj.2001.112391
HARVARD
. (1380). 'بررسی اقتصادی عوامل تولید در واحدهای تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(2), pp. 22-25. doi: 10.22092/vj.2001.112391
CHICAGO
, "بررسی اقتصادی عوامل تولید در واحدهای تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14 2 (1380): 22-25, doi: 10.22092/vj.2001.112391
VANCOUVER
. بررسی اقتصادی عوامل تولید در واحدهای تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1380; 14(2): 22-25. doi: 10.22092/vj.2001.112391