. (1380). تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئبن خام یونجه و اسپرس منطقه گلپایگان. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(1), 91-93. doi: 10.22092/vj.2001.112366
MLA
. "تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئبن خام یونجه و اسپرس منطقه گلپایگان". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14, 1, 1380, 91-93. doi: 10.22092/vj.2001.112366
HARVARD
. (1380). 'تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئبن خام یونجه و اسپرس منطقه گلپایگان', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(1), pp. 91-93. doi: 10.22092/vj.2001.112366
VANCOUVER
. تعیین ترکیبات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئبن خام یونجه و اسپرس منطقه گلپایگان. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1380; 14(1): 91-93. doi: 10.22092/vj.2001.112366