. (1380). بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(1), 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
MLA
. "بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14, 1, 1380, 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
HARVARD
. (1380). 'بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 14(1), pp. 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345
VANCOUVER
. بررسی مقایسه ای استفاده از بی کربنات سدیم، کلرید پتاسیم و کلرید آمونیم در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1380; 14(1): 28-32. doi: 10.22092/vj.2001.112345