. (1387). ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), 133-142.
MLA
. "ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 3, 1387, 133-142.
HARVARD
. (1387). 'ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), pp. 133-142.
VANCOUVER
. ارزیابی تاثیر نیتریت، pH، نمک، حرارت و زمان بر روی توان رشد و توکسین زایی Clostridium botulinum تیپ A در محیط مدل BHI. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(3): 133-142.