The comparison of quality changes in frozen whole and gutted silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) and determination of their shelf life during storage at -18
. (1387). مقایسه تغییر کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) کامل و فیله شده و تعیین زمان ماندگاری آنها در طی نگهداری 18- درجه سانتی گراد. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), 103-107.
MLA
. "مقایسه تغییر کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) کامل و فیله شده و تعیین زمان ماندگاری آنها در طی نگهداری 18- درجه سانتی گراد". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 3, 1387, 103-107.
HARVARD
. (1387). 'مقایسه تغییر کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) کامل و فیله شده و تعیین زمان ماندگاری آنها در طی نگهداری 18- درجه سانتی گراد', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), pp. 103-107.
VANCOUVER
. مقایسه تغییر کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) کامل و فیله شده و تعیین زمان ماندگاری آنها در طی نگهداری 18- درجه سانتی گراد. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(3): 103-107.