• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Effect of different dietary cation-anion balance levels on performance,carcass quality characteristics of broiler chickens in growing period(21-42days)

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 21، شماره 3 - شماره پیاپی 80
مهر 1387
صفحه 2-7

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 3.02 M

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 02 مرداد 1396
  • تاریخ پذیرش: 02 مرداد 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 221
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 700

APA

. (1387). تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21(3), 2-7.

MLA

. "تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21, 3, 1387, 2-7.

HARVARD

. (1387). 'تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21(3), pp. 2-7.

CHICAGO

, "تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21 3 (1387): 2-7,

VANCOUVER

. تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1387; 21(3): 2-7.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب