Effect of different dietary cation-anion balance levels on performance,carcass quality characteristics of broiler chickens in growing period(21-42days)
. (1387). تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), 2-7.
MLA
. "تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 3, 1387, 2-7.
HARVARD
. (1387). 'تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(3), pp. 2-7.
VANCOUVER
. تاثیر سطوح مختلف تعادل کاتیون – آنیون جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی لاشه جوجه های گوشتی در طی دوره رشد. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(3): 2-7.