محرری, علی . (1371). تولید گوشت بیشتر با کیفیت بهتر با استفاده از گاوهایی که دارای ماهیچههای مضاعف هستند. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 5(1), 63-65.
MLA
محرری, علی . "تولید گوشت بیشتر با کیفیت بهتر با استفاده از گاوهایی که دارای ماهیچههای مضاعف هستند", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 5, 1, 1371, 63-65.
HARVARD
محرری, علی. (1371). 'تولید گوشت بیشتر با کیفیت بهتر با استفاده از گاوهایی که دارای ماهیچههای مضاعف هستند', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 5(1), pp. 63-65.
CHICAGO
علی محرری, "تولید گوشت بیشتر با کیفیت بهتر با استفاده از گاوهایی که دارای ماهیچههای مضاعف هستند," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 5 1 (1371): 63-65,
VANCOUVER
محرری, علی. تولید گوشت بیشتر با کیفیت بهتر با استفاده از گاوهایی که دارای ماهیچههای مضاعف هستند. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1371; 5(1): 63-65.