نوع مقاله : مقاله کامل
نویسنده
دانشگاه فردوسی مشهد
عنوان مقاله [English]
نویسنده [English]
ولی زاده, رضا. (1370). مقایسه اثر روشهای مختلف ذخیرهسازی کاه با آهک بر روی ارزش غذایی آن. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4(2), 84-93.
رضا ولی زاده. "مقایسه اثر روشهای مختلف ذخیرهسازی کاه با آهک بر روی ارزش غذایی آن". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4, 2, 1370, 84-93.
ولی زاده, رضا. (1370). 'مقایسه اثر روشهای مختلف ذخیرهسازی کاه با آهک بر روی ارزش غذایی آن', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4(2), pp. 84-93.
ولی زاده, رضا. مقایسه اثر روشهای مختلف ذخیرهسازی کاه با آهک بر روی ارزش غذایی آن. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1370; 4(2): 84-93.