• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی

نویسنده

  • احمد اکبری‌نیا

وزارت جهاد سازندگی

10.22092/vj.1991.112096

عنوان مقاله [English]

Determination of roughage digestibility in vivo and in vitro with an enzymatic method

نویسنده [English]

  • A. Akbainia
Ministry of Jahad Sazandegi
تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 4، شماره 1 - شماره پیاپی 10
فروردین 1370
صفحه 82-83

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 896.52 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 31 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 31 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 272
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 225

APA

اکبری‌نیا, احمد . (1370). تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 4(1), 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096

MLA

اکبری‌نیا, احمد . "تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 4, 1, 1370, 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096

HARVARD

اکبری‌نیا, احمد. (1370). 'تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 4(1), pp. 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096

CHICAGO

احمد اکبری‌نیا, "تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 4 1 (1370): 82-83, doi: 10.22092/vj.1991.112096

VANCOUVER

اکبری‌نیا, احمد. تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1370; 4(1): 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب