اکبرینیا, احمد . (1370). تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4(1), 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
MLA
اکبرینیا, احمد . "تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4, 1, 1370, 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
HARVARD
اکبرینیا, احمد. (1370). 'تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4(1), pp. 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096
CHICAGO
احمد اکبرینیا, "تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 4 1 (1370): 82-83, doi: 10.22092/vj.1991.112096
VANCOUVER
اکبرینیا, احمد. تعیین قابلیت هضم علوفه با استفاده از روشهای in vivo و in vitro و یک روش جدید آنزیمی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1370; 4(1): 82-83. doi: 10.22092/vj.1991.112096