• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Comparative study on different levels of alfalfa and berseem clover meal in rations of broilers

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 15، شماره 3.4 - شماره پیاپی 57
مهر 1381
صفحه 99-103

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 637.48 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 17 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 17 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 301
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 232

APA

. (1381). ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 15(3.4), 99-103.

MLA

. "ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 15, 3.4, 1381, 99-103.

HARVARD

. (1381). 'ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 15(3.4), pp. 99-103.

CHICAGO

, "ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 15 3.4 (1381): 99-103,

VANCOUVER

. ارزیابی سطوح مختلف پودر یونجه و شبدر برسیم در جیره جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1381; 15(3.4): 99-103.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب