. (1383). بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17(4), 36-41.
MLA
. "بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17, 4, 1383, 36-41.
HARVARD
. (1383). 'بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17(4), pp. 36-41.
VANCOUVER
. بررسی میزان بافتهای مخاطره آمیز در ارتباط با جنون گاوی در فرآورده های گوشتی حرارت دیده (سوسیس و کالباس معمولی) از طریق روش الیزا در تهران. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1383; 17(4): 36-41.