. (1383). بررسی اثرات استفاده از دو نوع زئولیت طبیعی در جیره های غذایی بر عوامل بیوشیمیایی خون، وزن نسبی اندام های داخل بدن و عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17(3), 18-34.
MLA
. "بررسی اثرات استفاده از دو نوع زئولیت طبیعی در جیره های غذایی بر عوامل بیوشیمیایی خون، وزن نسبی اندام های داخل بدن و عملکرد جوجه های گوشتی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17, 3, 1383, 18-34.
HARVARD
. (1383). 'بررسی اثرات استفاده از دو نوع زئولیت طبیعی در جیره های غذایی بر عوامل بیوشیمیایی خون، وزن نسبی اندام های داخل بدن و عملکرد جوجه های گوشتی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 17(3), pp. 18-34.
VANCOUVER
. بررسی اثرات استفاده از دو نوع زئولیت طبیعی در جیره های غذایی بر عوامل بیوشیمیایی خون، وزن نسبی اندام های داخل بدن و عملکرد جوجه های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1383; 17(3): 18-34.