. (1385). مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19(1), 40-49.
MLA
. "مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19, 1, 1385, 40-49.
HARVARD
. (1385). 'مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19(1), pp. 40-49.
CHICAGO
, "مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19 1 (1385): 40-49,
VANCOUVER
. مقایسه عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های تنظیم شده براساس اسیدهای آمینه کل و قابل هضم. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1385; 19(1): 40-49.