نوع مقاله : مقاله کامل
عنوان مقاله [English]
. (1385). بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19(1), 34-39.
. "بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19, 1, 1385, 34-39.
. (1385). 'بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 19(1), pp. 34-39.
. بررسی تاثیر متابولیت های Propionibacterium shermanii بر ویژگی های حسی و ماندگاری پنیر فتای UF. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1385; 19(1): 34-39.