. (1384). مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(1), 93-97.
MLA
. "مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18, 1, 1384, 93-97.
HARVARD
. (1384). 'مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18(1), pp. 93-97.
CHICAGO
, "مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 18 1 (1384): 93-97,
VANCOUVER
. مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1384; 18(1): 93-97.