• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Qualitative comparison of effects of garlic and mallow and motherworth extracts in healing of superfaeial Wounds in the common carp (Cyprinus carpio)

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 18، شماره 1 - شماره پیاپی 66
فروردین 1384
صفحه 93-97

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 157.28 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 12 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 12 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 171
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 245

APA

. (1384). مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 18(1), 93-97.

MLA

. "مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 18, 1, 1384, 93-97.

HARVARD

. (1384). 'مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 18(1), pp. 93-97.

CHICAGO

, "مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 18 1 (1384): 93-97,

VANCOUVER

. مقایسه کیفی اثر سیر و عصاره بابونه و گل خطمی در ترمیم ظاهری زخم های سطحی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1384; 18(1): 93-97.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب