• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Evaluating of hamburger quality using collagen content

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 17، شماره 2 - شماره پیاپی 63
تیر 1383
صفحه 75-79

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 210.55 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 12 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 12 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 173
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 257

APA

. (1383). ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 17(2), 75-79.

MLA

. "ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 17, 2, 1383, 75-79.

HARVARD

. (1383). 'ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 17(2), pp. 75-79.

CHICAGO

, "ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 17 2 (1383): 75-79,

VANCOUVER

. ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1383; 17(2): 75-79.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب