• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Detection and characterization of bactriocin RN78 produced by lactobacillus acidophilus strain isolated from a cheese sample

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 19، شماره 2 - شماره پیاپی 71
تیر 1385
صفحه 36-42

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 166.45 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 11 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 11 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 169
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 311

APA

. (1385). شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 19(2), 36-42.

MLA

. "شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 19, 2, 1385, 36-42.

HARVARD

. (1385). 'شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 19(2), pp. 36-42.

CHICAGO

, "شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 19 2 (1385): 36-42,

VANCOUVER

. شناسایی و تشخیص باکتریوسین تولید شده توسط (RN78) Lactobacillus acidophilus جدا شده از پنیر محلی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1385; 19(2): 36-42.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب