. (1387). بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(1), 183-192.
MLA
. "بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 1, 1387, 183-192.
HARVARD
. (1387). 'بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(1), pp. 183-192.
CHICAGO
, "بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21 1 (1387): 183-192,
VANCOUVER
. بررسی تهیه ماهی دودی قزل آلا به دو روش گرمو سرد در کشور ایسلند با تاکیدبر تغییرات شیمیایی و میکروبی قزل آلا دودی ضمن فرآوری و در زمان نگهداری آنها. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(1): 183-192.