• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
    • راهنمای تهیه و ارسال مقاله
    • فرم تعهدنامه و تعارض منافع
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)

نوع مقاله : مقاله کامل


عنوان مقاله [English]

Study of effect of different levels of fishmeal replacement by canola meal on serum lipids and lipoproteins of 100-g-rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک
دوره 21، شماره 1 - شماره پیاپی 78
فروردین 1387
صفحه 74-80

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 398.86 K

سابقه مقاله

  • تاریخ دریافت: 03 تیر 1396
  • تاریخ پذیرش: 03 تیر 1396

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 184
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 629

APA

. (1387). بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21(1), 74-80.

MLA

. "بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)", تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21, 1, 1387, 74-80.

HARVARD

. (1387). 'بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)', تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21(1), pp. 74-80.

CHICAGO

, "بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)," تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 21 1 (1387): 74-80,

VANCOUVER

. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 1387; 21(1): 74-80.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب