Study of effect of different levels of fishmeal replacement by canola meal on serum lipids and lipoproteins of 100-g-rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
. (1387). بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(1), 74-80.
MLA
. "بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 1, 1387, 74-80.
HARVARD
. (1387). 'بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss)', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(1), pp. 74-80.
VANCOUVER
. بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان 100 گرمی (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(1): 74-80.