. (1387). مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(2), 197-199.
MLA
. "مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 2, 1387, 197-199.
HARVARD
. (1387). 'مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(2), pp. 197-199.
VANCOUVER
. مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(2): 197-199.