نوع مقاله : مقاله کامل
عنوان مقاله [English]
. (1387). بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(2), 45-51.
. "بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 2, 1387, 45-51.
. (1387). 'بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(2), pp. 45-51.
. بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(2): 45-51.