نوع مقاله : مقاله کامل
عنوان مقاله [English]
. (1387). تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(4), 153-160.
. "تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 4, 1387, 153-160.
. (1387). 'تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(4), pp. 153-160.
, "تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21 4 (1387): 153-160,
. تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(4): 153-160.