. (1387). اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(4), 66-72.
MLA
. "اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)", تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21, 4, 1387, 66-72.
HARVARD
. (1387). 'اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)', تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21(4), pp. 66-72.
CHICAGO
, "اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)," تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 21 4 (1387): 66-72,
VANCOUVER
. اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 1387; 21(4): 66-72.