1- اروجعلیان، ع.ر. و هدایتی فرد، م. (1383). بهبود زمان ماندگاری ماهیان تازه دریای مازندران با استفاده از تکنیکهای اتمسفر اصلاح شده (MAP) معاونت اقتصادی و برنامهریزی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران، 150 ص.
2- پروانه، و (1371). کنترل کیفی. آزمایشگاههای شیمیایی مواد غذائی. انتشارات دانشگاه تهران. 325 ص.
3- تاج الدین، ب (1380). بستهبندی مواد غذایی با اتمسفر تغییر یافته (ترجمه) تهران: سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی 401 ص.
4- جورکش، م. (1383). بررسی افزایش زمان ماندگاری ماهی تازه با استفاده از تکنیکی بستهبندی اتمسفر اصلاح شده (MAP). پایاننامه کارشناسی ارشد مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی)، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر )پلی تکن کی تهران(، 109 ص.
5- هدایتی فرد، م. معینی، س. یکوان، ا. یوسفیان، م. (1382). شناسایی کمی و کیفی اسیدهای چرب بافت تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ارزیابی اثرات انجماد بر روی آنها، همایش علمی نقش آبزیان در سلامت، شرکت سهامی شیلات ایران. ص 140-156.
6- Anelich, L.E., Hoffman, L.C., and Swanpoel, M.J.(2001). The influence of packaging methodology on the microbiological and fatty acid profiles of refrigerated African catfish fillets. J. Applied Microbiology.91:22-28.
7- Aubourg, S.P. (2000). Asssessment of antioxidant effectiveness on thermally treated marine lipids by flurescence detection. Eur. food Res.Technol.211:310-315. Egan, H., Krik, R.S., and Sawyer, R.1997. Pearson's chemical Analysis of food.9th. pp:609-634.
8- Aubourg, S., Alenso, F., and Gallardo, M; (2004). Studies on rancidity inhibition in frozen horse mackerel (Trichurus trachurus) by citric and ascorbic acids. Eur. J. Lipid Sci. Technol. (106):232-240.
9- Egan, H., Krik, R.S., and Sawyer, R. (1997). Pearson´s chemical Analysis of food. 9th. Pp:609-634.
10- Fagan, J.D., Gormley, T.R. (2004). Effect of modified atmosphere packaging with freeze-chilling on some quality parameters of raw whitig, mackerel and salmon portions. Innovation Food Science & Emerging Technologies. (5):205-214.
11- Karakam, H., and Boran, M.(1996). Quality changes in frozen whole and gutted anchovies during storage at -18 oC. Int. J. Food Sci. Tech.31:527-531.
12- Kirk, R. & Sawyer, R. (1991) Pearson’s Composition and analysis of foods, 9th edn. Pp. 642–643. Singapore: Longman
Scientific andTechnical.
13- Kose , S., Karacam, H., Ktlu, S., and Boran, M. (2001). Investigating the shelflife of the anchovy dish caled'Hamsikusu' in frozen storage at -18±1ºC. Turk. J. Vet. Anim Sci.25:651-656.
14- Lin C. C., and Lin, C. S. (2005). Enhancement of the storage quality of frozen bonito fillets by glazing with tea extracts. Food Control. 16:169-175.
15- Lodasa, V., Barros-Velazquez, J., Gallardo, J.M., and Aubourg, S. P. (2004). Effect of advanced chilling methods on lipid damage during sardine (Sardina pilchardus) storage. Eur.J. Lipid Sci. Technol. 106:844-850.
16- Massa, A.E., Palacios, D.L., Paredi, M.E., and Crupkin, M. (2005). Postmortem changes in quality indices of ice-stored flounder (Paralchthys patagonicus). Journal of Food Biochemistry. 29:570-590.
17- Mielnik, M.B., Herstad, O., Lea, P., Nordal, J., and Nilsson, A. (2002) .Sensory quality of marinated frozen stored chicken thighs as affected by dietary fish fat and vitamin E. International Journal of Food Science and Technology.(37):29-39.
18- Ozogol, F., Polat, A., and Ozogul, Y. (2003). The effect of modified atmosphere packaging and vacuum packaging on chemical, sensory and microbiological change of sardines (Sardina pilchardus). Food Chemistry.(85):49- 57.
19- Pearson, A., Love, J. & Shorland, F. (1977). ‘‘Warmed-over’’ flavor in meat, poultry and fish. Advances in Food Research, 23, 2–61.
20- Perez-Alonso, F., S,Aubourg., O, Rodriguez., and J, Velazques (2004). Shelf life extension of Atlantic pomfret (Brama brama) fillets by packaging under vacuum-skin system. Eur Food Res Technol(218):313-317.
21- Roldan, H.A., Roura, S.I., Montecchia, C.L., Borla, O.P., ad Crupkin, M. (2005). Lipid changes in frozen stored fillets from pre and post spawned hake(Merluccius hubbsi marini). Journal of Food Biochemistry. 29:187-204.
22- Sahoo, J., Kawasra, R.K., and Hooda, S. (2004). Studies on a-tocopherol acetate as an antioxidant in chicken mince on its quality during refrigated storage. J. Food. Sci. Technol.41 (3):140-243.
23- Suvanich, V., Jahncke, M.L., and Marshall, D.L. (2000). Changes selected chemival quality characteristics of channel
catfish frame mince during chill and frozen storage.J.Food. Sci.65(1):24-29.
24- Woywoda, A.D, Shaw, S.J., Ke, P.J., and Burns, B.G. (1986). Recommended laboratory methods for assessment of fish quality. Canadian technical report of fisheries and aquatic sciences.1448:73-82.