1- اسماعیل زاده کناری، ر، سحری، م، شهریور (1382) مقایسه ترکیبات غذائی گوشت ماهی سفید و ماهی علفخوار پرورشی و فرآوری ماریناد از آنها، پایان نامه دکترا، 100 صفحه. ##
2- الهی، م، اسماعیلی، ع، بهار(1379) ارتباط بین درصدپروتئین و چربی موجود در بافت خوراکی (عضله) میگوی ببری سبز و لابستر صید شده از
آب های خلیج فارس، طول و وزن کل و جنسیت، پایان نامه دکترا، 110 صفحه. ##
3-ذوالفقاری، م، شعبانپور، ب، (1389) مقایسه ارزش غذائی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار، پایان نامه، نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذائی ایران صفحه 175-168##
4-رونق، م، (1376) بررسی چربی و پروتئین ماهی شوریده Otolithes ruber، پایان نامه دکترا، 80 صفحه. ##
5- سالک یوسفی،م،1379 ، تغذیه آبزیان پرورشی، انتشارات اصلانی،318 صفحه.##
6- ستاری، م، (1382) ماهی شناسی 2 (سیستماتیک)، انتشارات حق شناس، 502 صفحه. ##
7- صابری کوچصفهانی، ح، تیر (1385) بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (DHA , EPA) و چربی و پروتئین در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور، فیتوفاگ، قزل آلای رنگین کمان جهت مقایسه و اندازه گیری اسید های چرب w3 و w6، پایان نامه دکترا، 85 صفحه. ##
8- هدایتی فرد، م، کیوان، ا، (1381) شناسائی کمی و کیفی اسیدهای چرب بافت ماهی کفال طلائی Liza aurata ، بهار مجله علوم و فنون دریایی ایران، 62 صفحه.##
9- AOAC: (1996) official methods of analysis of the association of official analytical chemists. (14th ED) Association of official analytical chemists. Arlington VA.,.##
10- Celik, M,and Gokce, M, (2007) Nutritional quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) caught from the ataturk dam lake in Turkey , Department of fish processing Technology , pp 44 – 65. ##
11- CONNER.W.E. (1997) The benefical effects of omega-3 fatty acids :cardiovascular disease and neurdevelopment. curr.opin. lipidol.8,1-3 .##
12- Daniel cocani, (2010) Varition of fatty acid and lipids, protein in rainbow trout plasma during spring summer seasons, Bulletin uasum animal science and Biotechnologies, pp 141- 153.##
13- Danijela, V and Dejana, T, (2010) Nutritional quality of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and common carp (Cyprinus carpio) from aqua cultvre, original scientific paper, pp 46–94.##
14- Gladyshev, M.I., Sushchik, N., Gubanenko, G.A., Demirchevia, S.M. and Kalachova, G.S. (2006) Effects of way of cooking on content of essential polyunsaturated fatty acids and protein in muscle tissue of humpac salmon. Food chem. 96,446-451.##
15- Gokce, M.A. Celik, M, (2010) seasonal variations in proximated and fatty acid compositions and protein of female common sole (Solea solea). Food chem. 88 ,419 – 42.##
16- Gonzalez, S. Flick, G.J, O`Keefe, S.F, Duncan, S.E, Mclean, (2006) composition of farmed and wild yellow perch. J. Food compos .Anal. 19, 720 – 726.##
17- Haliloglu, H.I, Bayir, A., Sirkecioglu, N. (2004) comparison of fatty acid, protein composition some tissue of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) living is sea water and fresh water. Food chem. 86,55 – 59.##
18- Janet, C and Jaczynski, J, (2007) Krill for Human consumption: Nutritional value and potetial Health Benefits, special Article, pp 63-77.##
19- Ozden, Ö. (2005) change in amino acid and fatty acid composition during shelf life of marinated fish. J. Sci. food agric. 85, 2015–2020.##
20- Steffens,W, (1997) Effects of variation in essential fatty acid in fish feeds on nutritive value of fresh water fish for humans. Aquaculture 151,97- 119. ##
21- Tekelioglu, N. (2000) Ic Su Baliklari Yetistiriciligi, Cukurova University Su Urnuleri Fakultesi Ders kitabi No-2, Adana, Turkey.##
22- Testi, S, Bonaldo, A, (2006) Nutritional traits of dorsal and ventral fillets from three farmed fish species. Food chem. 98(1), 104 – 111.##