(2008). مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. Veterinary Research & Biological Products, 21(2), 197-199.
MLA
. "مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی". Veterinary Research & Biological Products, 21, 2, 2008, 197-199.
HARVARD
(2008). 'مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی', Veterinary Research & Biological Products, 21(2), pp. 197-199.
VANCOUVER
مقایسه برخی خواص شیمیایی سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان ماده اولیه فرآوردههای شیلاتی. Veterinary Research & Biological Products, 2008; 21(2): 197-199.