• Home
  • Browse
    • Current Issue
    • By Issue
    • By Author
    • By Subject
    • Author Index
    • Keyword Index
  • Journal Info
    • About Journal
    • Aims and Scope
    • Editorial Board
    • Publication Ethics
    • Indexing and Abstracting
    • Related Links
    • Peer Review Process
    • Journal Metrics
    • News
  • Guide for Authors
    • Preparation and Submission of Manuscripts
    • Commitment and Conflict of Interest Forms
  • Submit Manuscript
  • Contact Us
  • Login
    • Login
    • Register
  • Persian

بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین

Document Type : Full Research Paper


Veterinary Research & Biological Products
Volume 21, Issue 4 - Serial Number 81
January 2008
Pages 132-135

Files

  • XML
  • PDF 303.62 K

History

  • Receive Date: 24 June 2017
  • Accept Date: 24 June 2017

Share

How to cite

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

Statistics

  • Article View: 257
  • PDF Download: 247

APA

(2008). بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین. Veterinary Research & Biological Products, 21(4), 132-135.

MLA

. "بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین", Veterinary Research & Biological Products, 21, 4, 2008, 132-135.

HARVARD

(2008). 'بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین', Veterinary Research & Biological Products, 21(4), pp. 132-135.

CHICAGO

, "بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین," Veterinary Research & Biological Products, 21 4 (2008): 132-135,

VANCOUVER

بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی )Oncorhynchus mykiss( قزل آلای رنگین. Veterinary Research & Biological Products, 2008; 21(4): 132-135.

Explore Journal

  • Home
  • About Journal
  • Editorial Board
  • Submit Manuscript
  • Contact Us
  • Sitemap

Latest News

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Newsletter Subscription

Subscribe to the journal newsletter and receive the latest news and updates

  • © Journal management system. designed by sinaweb