%0 Journal Article %T اثرات جایگزینی نسبی ماکروجلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) با آرد ماهی بر ساختار بافت روده بچه ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) %J تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک %I موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی %Z 2423-5407 %A زینلی, منصور %A ستوده, ابراهیم %A نفیسی بهابادی, محمود %A مرشدی, وحید %A قاسمی, سید احمد %A طرفی موزان زاده, منصور %D 2022 %\ 06/22/2022 %V 35 %N 2 %P 110-119 %! اثرات جایگزینی نسبی ماکروجلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) با آرد ماهی بر ساختار بافت روده بچه ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) %K سی‌باس آسیایی %K ماکروجلبک %K سارگاسوم %K بافت روده %R 10.22092/vj.2021.353401.1812 %X اثر جایگزینی جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) با آرد ماهی بر ساختار بافت روده ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) با وزن اولیه 1±29 گرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و سه تکرار به مدت 6 هفته انجام گرفت. جیره‌های آزمایشی با استفاده از جیره شاهد و سه جیره حاوی جلبک سارگاسوم با جایگزینی در سطوح 3، 6 و 9 درصد آماده شد. نتایج بدست آمده نشان داد که در بین تیمارهای مختلف و گروه شاهد از نظر طول انتروسیت، عرض پرز و ضخامت عضله در بافت روده اختلاف معنی‌داری وجود ندارد (05/0P). در مجموع، با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می‌رسد که استفاده از ماکروجلبک سارگاسوم در سطخ 6 درصد در جیره غذایی ماهی سی‌باس آسیایی تاثیر مثبت بر پارامترهای مورد مطالعه در بافت روده داشت. %U https://vj.areeo.ac.ir/article_124130_b3c94f6e1270ab7591ed91c95028b4c0.pdf