%0 Journal Article %T اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlorella sp بر رشد و تر یکب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین تالاب انزلی آلود گی Brachionus calyciflorus %J تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک %I موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی %Z 2423-5407 %D 2008 %\ 12/21/2008 %V 21 %N 4 %P 52-58 %! اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlorella sp بر رشد و تر یکب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین تالاب انزلی آلود گی Brachionus calyciflorus %R %X %U https://vj.areeo.ac.ir/article_111347_02041cf8c24d35a28e055c40c579800d.pdf