نویسنده = بابک ماسوری
تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر فرآسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وضعیت آنتی‌اکسیدانی بلدرچین ژاپنی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 50-59

10.22092/vj.2023.362079.2064

سید مجتبی موسوی؛ زینب مرادپور؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری


تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 120-128

10.22092/vj.2021.354390.1844

فرهاد احمدی؛ سید مجتبی موسوی؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری