نویسنده = سید مجتبی موسوی
تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر فرآسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وضعیت آنتی‌اکسیدانی بلدرچین ژاپنی

دوره 37، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 50-59

10.22092/vj.2023.362079.2064

سید مجتبی موسوی؛ زینب مرادپور؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری


تأثیر رنگ‌دانه طبیعی آلگاسان بر پروفایل اسیدهای چرب گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 120-128

10.22092/vj.2021.354390.1844

فرهاد احمدی؛ سید مجتبی موسوی؛ محسن محمدی ساعی؛ بابک ماسوری


اثر نانوذرات لسیتین سویا در رقیق‌کننده بر ماندگاری اسپرم قوچ در شرایط سرد

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 142-150

10.22092/vj.2019.127902.1623

لیلا افضلی چگنی؛ سید مجتبی موسوی؛ مجید خالداری؛ سعید محمدزاده